Servisne

JKP “Naissus”: Stanovnici nekoliko ulica bez vode zbog radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

 

Naselje Čalije, ulica Visibaba bb
Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je ručni iskop u ulici Visibaba bb, u naselju Čalije. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Visibaba.

Ulica Dušana Popovića br. 63
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dušana Popovića, kod broja 63. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića (domaćinstva neposredno pored mesta kvara).

Ulica Slobodana Penezića Кrcuna br. 5-3
Čuje se šuštanje u šahti, potreban je iskop u ulici Slobodana Penezića Кrcuna, kod brojeva 5-3. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Slobodana Penezića Кrcuna (manji broj domaćinstava u neposrednoj okolini mesta kvara).

Ulica 12. Februar, na dve lokacije
Voda puni šahte i potrebna je zamena prvog ventila na dve lokacije u ulici 12. Februar, kod broja 51 i pored firme“Južna Morava“ DOO. Zbog intervencija na priključnim vezama neće biti prekida u vodosnabdevanju osima za dve pomenute adrese do 15 sati.

Selo Vrtište, ulica Niška br. 20
Voda u dvorištu stranke, potreban je iskop u Niškoj ulici br. 20, u selu Vrtište. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Niškoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com