Servisne

JKP Naissus: Sanacija kvarova na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP „Naissus“ Niš, danas će raditi na kvarovima na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Šumadijska i Drainčeva ulica.
Zbog radova na vodovodnoj mreži u Šumdijskoj ulici, moguć je prekid u vodosnabdevanju za korisnike u Šumadijskoj, Drainčevoj i delu ulice Koste Abraševića. Radovi će se obavljati u vremenu od 10 do 15 sati. Za vreme dok traju radovi biće oslabljen pritisak na prostoru od Ledene Stene do Novog Sela, Mramora i sela Krušce.

Knez Selo, prema izletištu.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja mogući su povremeni prekidi do 15 sati u vodosnabdevanju, u delu Knez Sela.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Novog Sela (ul. Toplič. partizanskog odreda).
Selo Veliki Drenovac, ul. Miloša Obilića bb (put za naselje“Kitice“).
Kvar na vodovodnoj mreži. Zbog radova na popravci oštećenja biće kraćeg prekida vodosnabdevanja, u vremenu do 15 sati u naselju“Kitice“.

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana.
Zbog radova na ispiranju mreže zbog popravke složenog kvara biće dodatno oslabljen pritisak u zgradama,
na višim spratovima u naselju“Duvanište“ do 12 sati. Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do sredine naredne nedelje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com