Servisne

JKP Naissus: Rekonstrukcija vodovodne mreže i popravke kvarova

U sredu 13. novembra, obavljaće se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

Ulice Koste Stamenkovića i Učitelj Milina.

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu do 15 sati u ulicama Koste Stamenkovića i Učitelj Milinoj. Zbog intervencije bez vode je ulica Koste Stamenkovića, na prostoru od ul. Učitelj Miline do ul. Cara Dušana (Dušanove). Prekid vodosnabdevanja je i u ul. Učitelj Milinoj, na delu od ul. Koste Stamenkovića do ul. Mije Petrovića, takođe do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija u snabdevanju vodom.

Naselje Čalije, ulica Momčila Milanovića.

U toku su neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Momčila Milanovića, u naselju Čalije. Zbog intervencije u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Momčila Milanovića, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja. 

Gornja Vrežinan na dve lokacije.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje na dve lokacije u Gornjoj Vrežini, ispred BMW servisa pored crkve. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gornjoj Vrežini.

Selo Sečanica.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u selu Sečanica (kod autobuske stanice levo). Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

Naselje Medoševac, ulica Svetozara Markovića br. 8.

Voda sa ulice odlazi u podrum korisnika, potrebno je raskopavanje u ul. Svetozara Markovića br. 8, u naselju Medoševac.  Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Medoševac (ulica Svetozara Markovića, u delu gde se izvode radovi).

Naselje Nikola Tesla, ulica Malčanska br. 36.

Kvar na servisnom ventilu, potrebno je raskopavanje u ulici Malčanskoj br. 36, u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na popravci priključne veze, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Malčanske ulice.

Na delu magistralnog cevovoda od Sićeva do Vinika otežano vodosnabdevanje.

Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika, u trajanju do nedelje 17. novembra 2019. god. Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode biće izražen u naseljima Podvinik, Borskoj ulici, selu Ostrovica i još nekim selima prema Beloj Palanci, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com