Servisne

JKP „Naissus“: Radovi za vikend

Za vikend ekipe JKP „Naissus“ radiće na vodovodnoj mreži na sledećim lokacijama:

PLANIRANI RADOVI U NIŠKOJ BANjI

Voda na asfaltu, potreban je iskop i zbog kvara osam domaćinstava je bez vode. U subotu 25.02.2023.god. obavljaće se popravka kvara na vodovodnoj mreži u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod brojeva 36 – 38. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u pomenutoj ulici Jovana Popovića.
PLANIRANI RADOVI U ULICI JOVANA RISTIĆA (subota 25.02.2023.)
Voda na površini, potrebno je ospsobljavanje servisnog ventila u ulici Jovana Ristića, kod broja 5. Ukoliko se budu obavljali radovi zbog parkiranih automobila biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u ulici Jovana Ristića.

KVAR NA VEZI U ULICI OBILIĆEV VENAC

Kvar u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Obilićev venac, kod broja 82. Ukoliko se budu izvodili radovi zbog parkiranih automobila, moguć je prekid vodosnabdevanja od 8 do 15 sati u delu ulice Obilićev venac (dvadesetak domaćinstava u okruženju mesta kvara).

POPRAVKA MREŽE NA UGLU ULICA PANTELEJSKE I KRALjA MILUTINA
Voda na površini, planira se iskop na uglu ulica Pantelejske i Kralja Milutina. U nedelju 26.02.2023.god. zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 15 sati u ulici Kralja Milutina i delu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com