Servisne

JKP ” Naissus”: Radovi za vikend

Za vikend ekipe JKP „Naissus“ radiće na vodovodnoj mreži na sledećim lokacijama:

Subota

PLANIRANI RADOVI U ULICI RAHELE FERARI

Voda na površini, planira se iskop u naselju Gornja Vrežina, u ulici Rahele Ferari bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Rahele Ferari.

JOŠ JEDNA INTERVENCIJA U NASELjU GORNjA VREŽINA

Voda sa ulice puni šahtu tako da je potreban iskop u naselju Gornja Vrežina. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja od 8 do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina.

Nedelja

POPRAVKA KVARA U ULICI VLADIMIRA ĆOROVIĆA

Današnja intervencija je zbog parkiranih automobila odložena za nedelju 22.01.2023.god. u ulici Vladimira Ćorovića, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u ulici Vladimira Ćorovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. 200 metara iznad vrezinskog mosta na denoj obali Nisave vlasnici parcela koji se nalaze pored reke seču drvece i ogromne grane i pustaju niz vodu,nije ni cudo sto pucaju cevi na mostu,to i sad mozete to da vidite,nisava je pregradjena drvećem i granama

  2. Na novom asfaltnom putu za G.Vrezinu su isekli asvalt popreko na vise mesta,prilikom intervencije prosle godine i tako ostavili,vise ih ne zanima.Zvao san šefa sluzbe 4 puta i svaki put je slagao da ce sanirati.Sramota!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com