Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi uglavnom u selima. Mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Zbog kvarova na mreži u Novom Selu, prekid vodosnabdevanja u više sela i radnoj zoni Donje Međurovo. Voda je na ulici, asfalt je upao pored zakrpe na putu, u toku su radovi na popravci vodovodne mreže u ulici Topličkog partizanskog odreda, ispred brojeva 54 i 143, u Novom Selu. Zbog složenih kvarova u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Novom Selu, Čokotu, Gornjem i Donjem Međurovu, Bubanj selu, Mramoru i Mramorskom brdu. Bez vode je privredni subjekt“Vulkan“, kao i radna zona Donje Međurovo gde su kompanije Jura i Šinvon.

Selo Supovac
Pukla je cev u njivi, nužno je raskopavanje u selu Supovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Selo Medoševac
Voda na ulici, potreban je iskop na dve lokacije u selu Medoševac: u ulicama: Ivana Кrstića Belog br. 19 i Svetozara Markovića br. 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac.

Selo Dolac
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Dolac, na dve lokacije (na putu prema groblju i kod pružnog prelaza). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.

Selo Pasi Poljana
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Radivoja Кoraća bb i u Šumarskoj ulici II prilaz. Ukoliko se zbog uvećanog obima posla stigne za obavljanje radova na ovoj lokaciji, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Pasi Poljana.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close