Servisne

JKP “Naissus”: Radovi uglavnom u selima. Bez vode i deo naselja Nikola Tesla

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornji Matejevac, na dve lokacije
Voda na ulici, neophodan je iskop na dve lokacije u selu Gornji Matejevac, u ulicama Livađanskoj br. 38 i Кralja Milutina br. 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gornji Matejevac.

Selo Popovac, ulica Mileta Đurđanovića br. 92
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Mileta Đurđanovića br. 92, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Mileta Đurđanovića (nekoliko domaćinstava pored broja 92). Za vreme dok traju radovi biće zabranjen saobraćaj u delu ulice gde se vrši intervencija.

Mramorsko brdo, na više lokacija
Voda na površini, obavezan je iskop na dve lokacije na Mramorskom brdu, na putu za Aleksandrovo (kod benzinske pumpe) i kod tržnog objekta“Simpo“. Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na Mramorskom brdu.

Naselje Nikola Tesla, ul. Bulevar Sv. Cara Кonstantina bb
Voda curi ispod starog mosta na nepristupačnom mestu u ulici Bulevar Sv. Cara Кonstantina bb, u naselju Nikola Tesla. Zbog intervencije na mreži AC 100 biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Sv. Cara Кonstantina(desetak domaćinstava).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com