Servisne

JKP „Naissus“: Radovi u ulici Sedmi juli

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

RADOVI U ULICI SEDMI JULI

Voda na asfaltu, potrebno je više intervencija u ulici Sedmi juli. Zbog popravke i prevezivanja vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Sedmi juli, na širem prostoru od ul. Banović Strahinja do Mačvanske i Kralja Stefana Prvovenčanog.

POPRAVKE KVAROVA NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, potreban je iskop u Gornjem Matejevcu, u Čarenskoj ulici, kod broja 9. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čarenskoj i moguć prekid u okolnim uklicama: Kneza Pavla i Kralja Milutina.

POPRAVKA KVARA U ULICI IVANA MILUTINOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Ivana Milutinovića bb. Zbog zamene prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Ivana Milutinovića.

RADOVI U SELU MRAMOR

Nastavak radova od prethodnog dana, ručni iskop u selu Mramor. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Mramor.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjU NIŠKA BANjA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Niška Banja, u ulicama: Čegarskoj i Ivana Gorana Kovačića. Poprave po šahtama radiće se i u selu Jelašnica, u ulicama: Đorđa Kurtaka i Prosvetiteljskoj. Zbog popravke priključnih veza na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pobrojanim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com