Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na nekoliko lokacija, voda u Brenici nije za piće

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Popovac, Železničko naselje
Voda na površini, potreban je iskop u ulicama Železnička i Maršala Tita. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Železničkom naselju, u selu Popovac.

Selo Ljuberađa
Nastavlja se intervencija na vodovodnoj mreži u selu Ljuberađa. Zbog neodložnih radova moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Ljuberađa.

Bubanj selo, ul. Maršala Tita br. 40a
Sa ulice voda dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Maršala Tita br. 40a, u Bubanj selu. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutoj ulici u Bubanj selu.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 11 do 13 sati, zatim u selu Brenica od 13 do 15 sati.

Podsetimo, voda u selu Brenica nije za piće od danas, pa u narednih desetak dana.

UPOZORENJE: Od sutra u selu Brenica voda nije za piće

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com