Servisne

JKP “Naissus”: Radovi u Prvomajskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

KVAR NA UGLU ULICA BOŽIDARČEVE I STARCA VUJADINA

Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Božidarčeve i Starca Vujadina. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Božidarčevoj i Starca Vujadina.

KVAR NA MREŽI U NASELjU KITICE

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Kitice, u ulici Vuka Karadžića bb. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Kitice i selima Veliki Drenovac i Supovac.

KVAR NA MREŽI U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Livađanskoj, kod broja 38. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Livađanskoj ulici.

RADOVI U PRVOMAJSKOJ ULICI

Tokom dana će se obavljati radovi na prevezivanju preže u Prvomajskoj ulici bb. Zbog radova moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Prvomajske, od Sedmog jula do Ćirila i Metodija, i moguć prekid u ulicama Vojvode Stepe, Cvijićevoj i delu Ćirila i Metodija do Vojvode Tankosića.

RADOVI U NASELjU SUVI DO

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Slavoljuba Mitića, kod broja 13. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Slavoljuba Mitića, i moguć prekid na prostoru naselja Suvi Do.

INTERVENCIJA U ULICI MAJAKOVSKOG

Voda na povrešini, potreban je iskop u ulici Majakovskog, kod broja 33. Zbog popravke prvog ventila moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Majakovskog.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA I SELU DONjE MEĐUROVO

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selu Donje Međurovo, u ulici Šumadijskoj, i popravka u Medoševcu, u ulici Trg Republike. Intervencije u šahtama se tokom dana rade u ulicama: Rudničkoj, Petra Konjevića, Učitelj Milina. Zbog popravke prvih ventila na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pobrojanim ulicama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com