Servisne

JKP “Naissus”: Radovi u nekoliko ulica u različitim delovima grada

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

 

Ulica Dimitrija Tucovića
Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dimitrija Tucovića. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, desna strana, od ulice Bubanjskih heroja do naselja Milka Protić, gde i pomenuto naselje ostaje bez vode.

Gornja Vrežina, vikend naselje Gradac
Voda na ulici, u pitanju je novi kvar i potrban je iskop u vikend naselju Gradac, u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovdne mreže u prekidu je vodosnabdevanje i trajaće do 15 sati u vikend naselju Gradac.

Niška Banja, ul. Jovana Popovića br. 8
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Jovana Popovića, kod broja 8, u Niškoj Banji. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

Ulica Vojvode Mišića bb
Nastavak radova na saniranju novonastalog kvara na vodovodnoj mreži AC 500, u ulici Vojvode Mišića bb, na rekreativnom zidu blizu mosta. Zbog složenog procesa popravke cevovoda velikog prečnika neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com