Servisne

JKP „Naissus“: Radovi u naselju Nikola Tesla

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

RADOVI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potrebne su iskopi u naselju Nikola Tesla, u ulici Prvi maj bb, kod crkve i ispred broja 21. Zbog intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Prvi maj, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Nikola Tesla.

POPRAVKE KVAROVA U BEOGRADSKOJ ULICI

Kvarovi u Beogradskoj ulici, potrebne su intervencije ispred brojeva 10 i 14. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Beogradskoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U ULICI ĐUKE DINIĆ

Voda puni šahtu jer servisni ventil ne zatvara i potreban je iskop u ulici Đuke Dinić, kod broja 7. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u istoimenoj ulici.

INTERVENCIJA U SELU ALEKSANDROVO

Voda na površini, potreban je iskop na putu za selo Aleksandrovo, kod benzinske pumpe. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Aleksandrovo.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u naselju Nikola Tesla – ul. Zaplanjska 37, u Pasi Poljani – u ul. Pavla Vujišića bb, nas. Donja Vrežina – Dr Petra Petrovića 7, Momčila Mitića 4. Popravke se vrše i u ulicama: Mavrovskoj 34, Kubanskoj 21, Justina Popovića 3, Bovanskoj 52, Zdravke Vučković 46, Gornjoadrovačkoj 26, Branka Radičevića 2/d, Vojvode Bojovića 19 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com