Servisne

JKP “Naissus”: Radovi u industrijskoj zoni Donje Međurovo. Bez vode deo ulice Dimitrija Tucovića i nekoliko sela

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na mreži u delu ulice Dimitrija Tucovića, industrijskoj zoni Donje Međurovo i nekim selima. Usled ovih radova stanovnici tog dela grada neće imati vodu.

Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dimitrija Tucovića i u Novom Selu, na uglu ulica Toponičkog partizanskog odreda i Livadske, saopštilo je ovo preduzeće.

Zbog intervencija u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića (od ulice Bubanjskih heroja, pa nadalje prema Novom Selu), u industrijskoj zoni Donje Međurovo (kompanije:“Leoni“,“ YURA Corporation“,“ Shinwon“) i selima: Novo Selo, Čokot, Gornje Međurovo, Donje Međurovo, Bubanj selo, Mramor, Mramorsko brdo, Belotinac, Sečanica, Кrušce. Dve auto-cisterne za snabdevanje pijaćom vodom obilaziće kompanije u industrijskoj zoni i kružiće u pomenutim selima.

Selo Miljkovac
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u selu Miljkovac, kod groblja. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Miljkovac.

Ulica Кnjaževačka br. 30
Voda na površini, potreban je iskop u Кnjaževačkoj ulici, kod broja 30. Zbog radova na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Кnjaževačke ulice, blzu mesta kvara (nekoliko domaćinstava).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com