Servisne

JKP “Naissus”: Radovi u Drvarskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

RADOVI U DRVARSKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Drvarskoj ulici. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Drvarskoj i okolnim ulicama: Milorada Veljkovića Špaje i u delu Svetozara Markovića.

KVAR NA MREŽI U ULICI ZMAJA OD NOĆAJA

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 42. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zmaja od Noćaja.

POPRAVKA MREŽE NA PUTU ZA SELO BANCAREVO

Voda na površini, potreban je iskop na putu za selo Bancarevo, u ulici Sedlinskoj. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sedlinskoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U GORNjEM MATEJEVCU

Nastavljaju se radovi u naselju Gornji Matejevac, u ulici Vodovodskoj, kod brpjeva 14 – 16. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKE PRVIH VENTILA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Bovanskoj 9 i 28, Filipa Filipovića 55, Majakovskog 67,Nikole Uzunovića 116, Lamartinovoj 27, Trupalskoj 20, Bregalničkoj 42, Ražanjskoj 18, Blačkoj 2, i još nekim. Popravke u šahtama obavljaće se u naselju Popovac, u ulicama: Maršala Tita 40 i 78, Borisa Kidriča 35; u naselju Medoševac, u ulicama: Park prijateljstva 5, Jovana Nedina 10/a, Svetozara Markovića 13, Đuke Dinića 1. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama, i naseljima Popovac i Medoševac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com