Servisne

JKP “Naissus”: Radovi u Donjem Međurovu, Suvom Dolu i Pasi Poljani

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Donje Međurovo, Ćirila i Metodija br. 3
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Ćirila i Metodija br. 3, u selu Donje Međurovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Donje Međurovo (ulica Ćirila i Metodija).

Selo Suvi Do, ul. Danila Vučkovića br. 4
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Danila Vučkovića, kod broja 4, u selu Suvi Do. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Suvi Do (ulica Danila Vučkovića).

Selo Pasi Poljana, ulica Serdara Jole Piletića bb
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Serdara Jole Piletića bb (kod firme“ENMON“), u selu Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u deli sela Pasi Poljana (ulica Serdara Jole Piletića).

Selo Pasi Poljana, ulica Učitelja Spiridona bb
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Učitelja Spiridona bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Pasi Poljana (ulica Učitelja Spiridona).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com