Servisne

JKP “Naissus”: Radovi pet lokacija u okolini grada

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Novo Selo, ulica Lukovska br. 16
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Lukovskoj, kod br. 16, u Novom Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Lukovskoj ulici.

Vikend naselje Vinik
Došlo je do kvara na elektro-uređaju u vikend naselju Vinik, što je uzrokovalo prekid rada pumpi u postrojenju Vinik, istok 1. Zbog popravke elektroenergetske havarije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati (prema proceni EPS-a) u vikend naselju Vinik i delu Borske ulice (od podvožnjaka pa naviše prema selu Кamenica).

Selo Berčinac
Voda na površini, nužan je iskop u selu Berčinac, preko reke. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u selu Berčinac.

Selo Gabrovac, ulica Prvomajska br. 35
Voda dolazi u šaht, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici br. 35, u selu Gabrovac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Prvomajske ulice.

Selo Gabrovac, ulica Omladinska br. 6a
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Omladinskoj, kod broja 6a, u selu Gabrovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Omladinskoj ulici.

Podsetimo, voda u selu Brenica nije za piće od danas, pa u narednih desetak dana.

UPOZORENJE: Od sutra u selu Brenica voda nije za piće

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com