Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP “Naissus” danas će raditi na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Mogući su prekidi snabdevanja vodom do 15 časova.

Selo Vrelo

Kvar na mreži u centru sela, voda je zatvorena na šiber ventilu u rezervoaru Vrelo. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Vrelo.

Ulica Rudnička br. 8

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Rudničkoj ulici kod br.8. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u Rudničkoj ulici.

Gornja Vrežina

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gornjoj Vrežini, na prvom ulazu u naselje. Zbog kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u celom naselju Gornja Vrežina.

Ulica Žarka Zrenjanina br. 13

Voda sa ulice dolazi u šaht, potrebno je raskopavanje kolovoz-asfalt, u ulici Žarka Zrenjanina kod br. 13 (iznad Durlanske pijace). Zbog kvara na priključnoj vezi moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Žarka Zrenjanina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com