Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži u više ulica u Nišu

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Naselje Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja, kod brojeva 5 i 18
Voda na površini, potreban je iskop na dva mesta naselju Jelašnica, u ulici Srpskih prosvetitelja (deo ulice Кralja Milana), kod brojeva 5 i 18. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Srpskih prosvetitelja.

Ulica Dečanska br. 8
Voda na ulici, nužan je iskop u Dečanskoj ulici, kod broja 8. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dečanskoj.

Ulica Gornjomatejevačka br. 112 V
Voda na površini, potreban je iskop u Gornjomatejevačkoj ulici, kod broja 112V. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Gornjomatejevačke.

Ulica Zelengorska br. 15
Voda puni šahtu i zatvorena je na deoničnom zatvaraču u Zelegorskoj ulici, u zgradi br. 15. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje na pomenutoj adresi do 15 sati.

Ulica Put za Donje Vlase br. 49
Zbog radova na povezivanju vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Put za Donje Vlase (20-tak domaćinstava u okruženju broja 49).

Кnez Selo i Novo Selo
Radovi na osposbljavanju prvih ventila po šahtama, na više lokacija u Кnez Selu i Novom Selu. Zbog intervencija je moguć manji prekid vodosnabdevanja samo za ona domaćinstva gde se vrši intervencija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com