Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži u više ulica u Nišu

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Voda curi u ulici Stojana Andrića
Voda na površini u ulici Stojana Andrića, kod broja 45. Zbog osposobljavanja servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stojana Andrića.

Кvar na vezi u ulici Mačvanskoj
Voda u šahti u ulici Mačvanskoj, kod broja 18. Radovi su odloženi prethodnog dana i zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mačvanskoj ulici.

Voda na površini u ulici Ćirila i Metodija
Voda curi na prvom ventilu u ulici Ćirila i Metodija, kod broja 29a. Radovi su pomereni prethodnog dana i zbog popravke priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Ćirila i Metodija.

Кvar na vezi u ulici Vojvode Vuka
Voda na površini u ulici Vojvode Vuka, kod broja 10. Radovi su odloženi prethodnog dana i zbog osposobljavanja priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Vuka.

Intervencije po šahtama na više lokacija
Voda puni šahte na više lokacija, potrebne su intervencije u Niškoj Banji, Brzom Brodu (ulice Milutina Uskokovića, Petra Ikonomovića, Jastrebačka). Radovi se obavljaju i u selima: Dolac, Кrupac i Divljana. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com