Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži u više ulica

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Dušana Popovića, ugao ul. Stojana Kostića i Jastrebačke (Brzi Brod), ul. Mileta Đurđanovića (Popovac), ul. Dragoljuba Petrovića Timošenka, ul. Branka Miljkovića;

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi u ulicama: Ul. Takovska, ul. Dobrice Milutinović, ul. Krive Livade, ul. Ratka Vukićevića, Selo Popovac;

ZBOG SLOŽENIH RADOVA U NASELJU BRZI BROD 20-TAK DOMAĆINSTAVA BEZ VODE

Usled složenog kvara u naselju Brzi Brod na uglu ulica Stojana Kostića i Jastrebačke ostaje prekid u vodosnabdevanju za 20-tak domaćinstava. Radovi se nastavljaju danas a korisnici su obavešteni da se snabdeju vodom do završetka radova.

Korisnicima Ulice Dušana Popovića tehnička voda

Završetkom radova u ulici Dušana Popovića na Paliluli omogućava se upuštanje tehničke vode za korisnike koji su za vreme radova bili bez vode. Napomena za sugrađane je da mogu vodu da koriste isključivo kao tehničku (za pranje i kuvanje), znači voda nije za piće! Nakon standardne procedure i provere ispravnosti naknadno ćemo da saopštimo kada je voda bakteriološki proverena i kada će moći da se konzumira.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com