Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži u više ulica

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

Ulica Milentijeva
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u Milntijevoj ulici. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Milentijevoj ulici i okolnim ulicama: Mačvanskoj, delu Jeronimove i delu Svetosavske.

Naselje Mramorsko brdo
Voda na ulici, nužan je iskop na Mramorskom brdu, pored privredne organizacije“Nijansa“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Mramorsko brdo.

Ulica Кumanovska, kod brojeva 6 i 9
Voda sa ulice odlazi u rov, potrebna je intervencija na dva mesta u Кumanovskoj ulici, kod brojeva 6 i 9. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кumanovskoj ulici.

Opština Crveni krst, ul. Lelice Кostić br. 15
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Lelice Кostić br. 15, u naselju Ratko Jović. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Lelice Кostić.

Selo Prva Кutina, ulica Prvokutinska br. 101
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u Prvokutinskoj ulici, br. 101, u selu Prva Кutina. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za manji broj domaćinstava u neposrednoj blizini mesta kvara u delu Prvokutinske ulice.

Ulica Braće Vuksanović br. 18
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Braće Vuksanović, kod broja 18. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Braće Vuksanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com