Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dušana Popovića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI DUŠANA POPOVIĆA

Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Dušana Popovića, kod broja 60, u visini Kliničkog centra. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića, na prostoru od ulice Zetske do Gabrovačke reke.

KVAR NA MREŽI U SELU TRUPALE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Cara Lazara, kod broja 29. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Cara Lazara, i moguć prekid na prostoru sela Trupale.

POPRAVKE PRIKLjUČNIH VEZA U SELU KNEŽICA

Voda na površini, potrebni su iskopi u selu Knežica, u ulicama Svetog Save bb i Vuka Karadžića br. 13. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama i moguć prekid na prostoru sela Knežica.

RADOVI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na površini, potrebne su zamene prvih ventila u naselju Nikola Tesla, u ulicama Zaplanjskoj, kod brojeva 2, i 68/a. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zaplanjskoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NASELjIMA NIŠKA BANjA, SUVI DO I SELU JELAŠNICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Niška Banja, u ulicama Hajduk Veljkovoj i Ruzveltovoj. Intervencije u šahtama se tokom dana rade u naselju Suvi Do, u ul. Sime Jocića gde je moguć manji prekid vodosnabdevanja. Zbog popravki kvarova na više adresa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Jelašnica, u ulicama Kralja Milana i Đorđa Kurtaka.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com