Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži u Mokranjčevoj ulici

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU PANTELEJ

Ekipe JKP „Naissus“ Niš će danas izvoditi radove na popravci vodovodne mreže na uglu Viničke i ulice Doktora Vojislava Vučkovića. Zbog obilnog curenja u prekidu je vodosnabdevanje u navedenim ulicama kao i u Jelašničkoj ulici, u delu Knjaževačke ulice kao i u ulicama Vase Pelagića i Radoja Domanovića. Planirano vreme završetka radova je do 17 sati kada se očekuje i normalizacija vodosnabdevanja. Za vreme trajanja radova, auto cisterna sa pijaćom vodom će biti stacionirana u ulici Vojislava Ilića.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U MOKRANjČEVOJ ULICI

Ekipe niškog vodovoda danas izvode radove na vodovodnoj mreži u Mokranjčevoj ulici kod marketa Idea. Zbog ovih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Mokranjčevoj ulici.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda na površini, nužan iskop u selu Gornji Matejevac u ulici Karađorđevoj kod broja 7. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Gornji Matejevac do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU BERČINAC

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Berčinac, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI MILANA ANDONOVIĆA

Curenje većeg intenziteta u ulici Milana Andonovića kod broja 19, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Mramor na više lokacija, Batušinačkom putu, Niškoj banji u Železničkoj 35, ulici Videna Jovanovića 4. Ekipe će vršiti popravku prvih ventila u ulicama Južnomoravskih brigada 10a, Strahinje Simonovića 2, Ilije Birčanina 17, Plitvičkoj 16, Mavrovskoj 56, Tihomira Brankovića Joce 4 i 28, Nišavskoj 3, Proleterskoj 13, Ratka Jovića 11, Obrena Nikolića 33, Branka Bjegovića 19, Visokog Stevana 5, Bore Vukmirovića 42, Nikole Uzunovića 114, Ivangradskoj 10-12 i Rentgenovoj ulici. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com