Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži u gradu i okolnim mestima

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Bulevar Nemanjića br. 83
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Bulevar Nemanjića br. 83. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Romanijskoj ulici i zgradi na pomenutoj adresi (Bulevar Nemanjića 83).

Naselje Nikola Tesla, ul. Mihajla Dimića br. 1
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u ulici Mihajla Dimića br. 1, u naselju Nikola Tesla. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće bez vode do 15 sati ulica Mihajla Dimića.

Ulica Gabrovačka reka, kod brojeva 30 i 32
Voda na površini, potreban je iskop na dva mesta u ulici Gabrovačka reka, kod brojeva 30 i 32. Zbog radova na popravci priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na dve pomenute adrese.

Selo Belotinac, ulica Njagoševa, kod brojeva 97 i 112
Voda u šahti, potrebno je raskopavanje u ulici Njagoševoj, kod brojeva 97 i 112, u selu Belotinac. Zbog radova na popravci priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Belotinac.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti od 10 do 12 sati u selu Rujnik, zatim u selu Brenica od 12 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com