Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Nastavljaju se radovi u Gornjem Matejevcu, u ulici Hajduk Veljkovoj, kod broja 37, i na još par lokacija. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI VOJVODE PUTNIKA

Nastavak radova na povezivanju novoizgrađene vodovodne mreže na postojeću u ulici Vojvode Putnika, ispred Apelacionog suda. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ul. Vojvode Putnika (ispred Apelacionog suda), i u delu ulice Dimitrija Tucovića, od pružnog prelaza do železničke ambulante.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U NASELjU KITICE

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Kitice, kod“Ilić tekstila“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Kitice.

KVAR NA VEZI U BELOPALANAČKOJ ULICI

Voda intenzivno curi, potreban je iskop u Belopalanačkoj ulici, kod broja 23. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevnja do 15 sati u Belopalanačkoj ulici

KVAR NA VEZI U NIŠKOJ BANjI

Voda na ulici, potrebna je intervencija u Niškoj Banji, u ulici Sinđelićevoj bb. Zbog kvara na priključnoj vezi već neko vreme je u prekidu vodosnabdevnje. Tokom dana se predviđa osposobljavanja ventila i normalizacija vodosnabdevanja u Sinđelićevoj ulici.

AUTO-CISTERNA ZA PREVOZ PIJAĆE VODE

Na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije otprema se auto-cisterna za snabdevanje stanovništva pijaćom vodom u selima: Malča, Jasenovik, Radikina bara iSićevo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com