Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži. Stanovnici više naselja bez vode

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Anastasa Jovanovića br. 8
Кvar na mreži u ulici Anastasa Jovanovića u visini broja 8, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Niška Banja, ul. Gorana Nikolića br. 10
Voda na ulici, potrebno raskopavanje u ulici Gorana Nikolića kod br. 10 u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Selo Gornji Matejevac, ul. Hajduk Veljkova br. 7 i Кralja Aleksandra br. 73
Radovi na popraci vodovodne mreže u dve ulice u Gornjem Matejevcu. Raskopavanje je neophodno u Hajduk Veljkovoj ulici kod broja 7 i u ulici Кralja Aleksandra u visini broja 73. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

Radovi u Minovom naselju
Zbog najavljenih radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u ulici Anastasa Jovanovića žitelji Minovog naselja biće bez vode do 15 sati. Usled složenih radova na popravci vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ulici Anastasa Jovanovića ali i u ulicama Stojana Andrića, Dimitrija Leka, Ćurlinskoj, Jermenskoj i u ulici Petra Aranđnjlovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com