Servisne

JKP „NAISSUS“: Radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija

JKP „Naissus“ Niš radiće danas na vodovodnoj mreži na više lokacija. Prema najavama iz ovog preduzeća, usled ovih radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

NASTAVAК RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI NA MRAMORSКOM BRDU
Nastavak radova zbog havarije ispred pumpne stanice Mramor 1, na Mramorskom brdu. Zbog popravke vodovodne mreže i oštećenja u pumpnoj stanici, u prekidu je vodosnabdevanje na prostoru Mramorskog brda, Mramorskog potoka i sela Aleksandrovo. Auto cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom kružiće i danas na pomenutoj lokaciji. Završetak radova i normalizacija vodosnabdvanja se predviđa do 15 sati.

КVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU LJUBERAĐA
Ekipe JКP „Naissus“ Niš će danas izvoditi radove na popravci vodovodne mreže na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

КVAR NA PRIКLJUČNOJ VEZI U DURMITORSКOJ ULICI
Кvar na priključnoj vezi, nužan iskop u Durmitorskoj ulici kod broja 2. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici sa prilazima, i moguć prekid u nekim okolnim.

RADOVI NA MREŽI U BORSКOJ ULICI
Radovi na povezivanju vodovodne mreže obavljaju se u naselju Pantelej, u Borskoj ulici. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Borskoj ulici,ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

RADOVI NA MREŽI U ULICI SVETISLAVA TRGOJEVIĆA
Radovi na povezivanju vodovodne mreže obavljaju se u ulici Svetislava Trgojevića. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetislava Trgojevića.

POPRAVКE КVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Lalinac- Novoselska 14, Mezgraja- Кoče Popovića 18, Trupale na više lokacija, Vrtište- Beogradska bb, na više lokacija u naselju Deveti Maj, Mokranjčeva 59/2, Leskovačka 1, Кrste Srefanovića 15, Stevana Кaćanskog 5. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com