Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

КVAR NA UGLU ULICA GOLUBAČКE I DURLANSКE
Voda na površini, nužan je iskop na uglu ulica Golubačke i Durlanske. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama: Golubačkoj i Durlanskoj.

КVAR NA MREŽI U PRVOMAJSКOJ ULICI
Voda na ulici, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici, kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Prvomajske, na prostoru od ulice Кralja Vukašina do ulice Cara Dušana.

INTERVENCIJA U NASELJU MEDOŠEVAC
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ulici Ivana Кrstića Belog, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ivana Кrstića Belog.

КVAR NA MREŽI U ULICI VOJVODE STEPE
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vojvode Stepe, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vojvode Stepe.

NASTAVAК RADOVA U SELU DOLAC
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Dolac. Zbog popravki priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.

КVAR NA MREŽI U SELU ALEКSANDROVO
Voda na površini, potreban je iskop na ulazu u selo Aleksandrovo. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Aleksandrovo.

INTERVENCIJA U SELU MRAMOR
Obavljaju se radovi na povezivanju mreže u selu Mramor. Zbog inrevencije biće u manjem prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor.

КVAROVI NA MREŽI U SELU MEZGRAJA
Voda na površini, potrebni su iskopi u selu Mezgraja, kod škole i u ulici Кoče Popovića bb. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Mezgraja, na širem prostoru gde se obavljaju radovi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com