Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija

Ekipe JKP Naissus radiće danas na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Ugao ulica Dimitrija Tucovića i Velikojastrebačke.
Kvar na priključnoj vezi, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci servisnog ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Velikojastrebačkoj i delu ulice Dimitrija Tucovića.
Selo Gornji Matejevac, Ulica Obilićeva (iznad česme).
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid do 15 sati u vodosnabdevanju dela sela Gornji Matejevac (naselje Metoh).

Selo Gornji Matejevac, Ulica Čarenska.
Kvar u šahti na priključnoj vezi. Zbog radova na popravci prvog ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (naselje Mala rečica).

Selo Donje Međurovo, Ulica Maršala Tita br. 26.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Donje Međurovo.

Niška Banja, Ulica Ruzveltova br. 68.
Kvar na priključnoj vezi, potrebno je raskopavanje. Ukoliko bude radova na osposobljavanju servisnog ventila, zbog parkiranog vozila na mestu iskopa, biće prekida u vodosnabdevanju u Ruzveltovoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com