Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Ulica Trg Kralja Milana bb.

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje u ulici Trg Kralja Milana, iza Gradske kuće. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu je vodosnbdevanje do 12 sati u delu Trga Kralja Milana, na prostoru od ulice Stranjića Bana do Gradske kuće.

Selo Trupale.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 14 sati za žitelje u selu Trupale.

Ulica Bulevar Cara Konstantina br. 138.

Voda na trotoaru i na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci deoničnog šibera u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar Cara Konstantina, desna strana od ul. Zaplanjske prema Niškoj Banji (nekih 20 domaćinstava).

Ulica Generala Mihajla Filipovića br. 1.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci dela vodovodne mreže moguć manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati za korisnike u delu istoimene ulice.

Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Intervencije na popravci kvara će potrajati minimum sedam dana i za to vreme će korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana biti snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!

Novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada je popravljen kvar i vraćen sistem u redovno vodosnabdevanje, konkretno kada će moći da konzumiraju laboratorijski proverenu vodu za piće!

Ugao ulica Kosovke devojke i Bogdana Popovića.

Nastavak radova na  osposobljavanju uličnih zatvarača na uglu ulica Kosovke devojke i Bogdana Popovića i nema prekida u vodosnabdevanju pomenutih ulica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com