Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Ulica Bitoljska br. 11.

Voda otiče u slivnik, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Bitoljskoj ulici i nekim okolnim ulicama(Vinkovačka, Krfska, Prizrenska).

Ulica Anete Andrejević br. 17.

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati, u delu ulice Anete Andrejević, od Šumatovačke do ulice Đuke Dinić.

Ugao ulica Vojvode Gojka i Čačanske.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Čačanskoj ulici.

U blizini sela Vrtište.

Kvar na priključnoj vezi, potreban je ručni iskop. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 13 sati za benzinsku stanicu preko puta hotela“Nais“.

Ugao ulica Svetolika Rankovića i Paraćinske.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju pomenutih ulica.

Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana.

Došlo je do oštećenja na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Zbog složenog kvara, intervencija će potrajati više dana i za to vreme korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana su snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com