Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Selo Dolac, na više lokacija.

Nastalo je više kvarova na vodovodnoj mreži u selu Dolac (kod mosta levo, kod groblja,“Božin tor“). Zbog intervencije na saniranju oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Dolac.

Selo Hum, na više lokacija.

Voda curi na više lokacija, potrebno je raskopavanje prema groblju, u ulicama Braće Jerković i Danila Price. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u selu Hum.

Selo Sečanica, novi kvar.

Došlo je do nove havarije, neposredno pored prethodne. Zbog nastavka radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Sečanica.

Ulica Obilićev Venac br. 84.

Kvar na priključnoj vezi, korisnik ima slab pritisak vode u ulici Obilićev Venac kod broja 21. Zbog intervencije na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu ulice Obilićev Venac blizu mesta havarije.

Selo Gabrovac, Ulica Prvomajska br. 35.

Voda na trotoaru, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara na uličnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prvomajskoj ulici.

Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Zbog složenog kvara, intervencija će potrajati više dana i za to vreme korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana su snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!

Novim saopštenjem obavestićemo korisnike kada je popravljen kvar i vraćen sistem u redovno vodosnabdevanje, konkretno kada će moći da konzumiraju laboratorijski proverenu vodu za piće!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com