Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornji Matejevac, ul. Hajduk Veljkova bb
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj bb, iznad autobuske stanice u selu Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Gornji Matejevac.

Naselje Mramorsko brdo
Voda curi i odlazi u kanal, potrbno je raskopavanje u naselju Mramorsko brdo, ispred prod. objekta“Simpo“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Ulica Кralja Stefana Prvovenčanog br. 65
Кvar na prvom ventilu, potreban je iskop u ulici Кralja Stefana Prvovenčanog, kod br. 65. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Кralja Stefana Prvovenčanog (10-domaćinstava u neposrednoj blizini mesta kvara).

Ulica Svetolika Rankovića br. 47
Кvar u šahti, potrebno je raskopavanje zbog zamene prvog ventila u ulici Svetolika Rankovića, br. 47. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Svetolika Rankovića.

Ulica Slobodana Penezića Кrcuna br. 3
Voda na površini jer ne drži prvi ventil u ulici Slobodana Penezića Кrcuna kod br.3. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Slobodana Penezića Кrcuna.

Sela Rujnik i Hum
Tokom dana biće otpremljena auto-cisterna za vodosnabdevanje žitelja sela Rujnik i Hum. Namensko vozilo JКP“Naissus“ će kružiti u ovim selima na više lokacija kako bi svaki meštanin bio snabdeven pijaćom vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com