Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Naselje Brzi Brod, ul. Dragice Žarković br. 9-10
Кvar na mreži AC 150, voda je zatvorena na uglu ul. Rimske IV i ul. Dragice Žarković rano jutros u naselju Brzi Brod. Za sanaciju kvara potrebno je raskopavanje malim bagerom i biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Dragice Žarković.

Naselje“Šljaka“
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na uglu ulica Slaviše Cekića i Sečaničke u naselju“Šljaka“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulicama Slaviše Cekića, Sečaničkoj i Supovačkoj.

Selo Кrupac
Voda na površini, potreban je iskop na 100m od pumpne stanice u selu Кrupac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Кrupac.

Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom, obilaziće sela Leskovik i Rujnik u vremenu od 11 sati pa sve dok postoje potrebe žitelja ova dva sela.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com