Servisne informacije

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Sečanica
Кvar na cevovodu iznad pumpne stanice kod dečijeg odmarališta, u toku je iskop u selu Sečanica. Voda je zatvorena i biće u prekidu snabdevanje do 15 sati, do kada se predviđa završetak radova i vraćanje u redovno stanje vodosnabdevanja za selo Sečanica.

Naselje Mramorsko brdo
Prethodnog dana su izvršene određene radnje na Mramorskom brdu, na dve lokacije, prema groblju i prema pumpnoj stanici. Danas se nastavljaju radovi na vodovodnoj mreži i biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja Mramorsko brdo (na pomenutim lokacijama).

Pasi Poljana, ulica 1300 kaplara II prilaz
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici 1300 kaplara, II prilaz u naselju Pasi Poljana. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice 1300 kaplara, konkretno II prilaz.

Auto-cisterna za snabdevanje sela Rujnik i Leskovik pijaćom vodom
Po nalogu Štaba za vanredne situacije Nišavskog okruga auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom obilaziće sela Leskovik i Rujnik u vremenu od 11 do 15 sati, i duže ukoliko postoje potrebe žitelja ova dva sela.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close