Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na vodovodovodnoj mreži na više lokacija.

Ugao ulica Mije Petrović i Hajduk Veljkove.

Curenje na hidrantu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od ulice Josifa Pančića do Mije Petrovića.

Ulica Humska 35.

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u istoimenoj ulici od pruge do podvožnjaka.

Ulica Popovačka, kod novog Medoševačkog groblja.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Popovac.

Selo Hum.

Intervencija na distributivnom cevovodu u selu Hum. Zbog složenih radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.

Ulica Mokranjčeva bb.

Privode se kraju radovi na vodovodnoj mreži ali je i dalje u prekidu vodosnabdevanje za vrtić“Crvenkapa“, koji koristi tehničku vodu. Tehnička voda nije za piće i za vreme dok ne stignu laboratorijske potvrde o ispravnosti, auto-cisterna sa pijaćom vodom snabdevaće dečju ustanovu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com