Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija u gradu.

RADOVI NA MREŽI U IGMANSKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi u Igmanskoj ulici i zbog postupka prevezivanja vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Igmanskoj i moguć prekid u okolnim ulicama: Đorđa Krstića, Šabačkoj, Kopaoničkoj, Krste Đorđevića, u delu Triglavske, i delu Dušana Popovića. Radovi su obimni, nastavljaju se u petak, i u dane vikenda. Zbog procesa rada biće zatvranja vode danas i u naredna tri dana, u vremenu od 8 do 15 sati.

RADOVI NA MREŽI U ULICI VIZANTIJSKI BULEVAR

Obavljaju se najavljeni radovi na prevezivanju vodovodne mreže u ulici Vizantijski bulevar. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vizantijski bulevar, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Radoja Dakića, Patrisa Lumumbe, Dimitrija Dragovića, Ćuprijskoj.

RADOVI NA MREŽI NA UGLU ULICA

TOME ROSANDIĆA I BRANISLAVA NUŠIĆA

Obavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže u Čairu, na uglu ulica Tome Rosandića i Branislava Nušića. Nastavlja se tehnološki postupak od prethodnog dana zbog čega je u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Tome Rosandića, Branislava Nušića i Filipa Višnjića. Nastavak radova se predviđa i narednog dana, u petak 19.08.2022. god. u vremenu od 8 do 15 sati. U ovom terminu biće zatvaranja vode u pomenutim ulicama, nakon čega se vraća normalizacija vodosnabdevanja.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com