Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulica Jovana Ristića br. 14
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Jovana Ristića (sokak), kod broja 14. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Jovana Ristića, u sokaku gde se izvode radovi.

Кnez Selo, naselje Trebenje
Voda na ulici, odložen je iskop prethodnog dana u naselju Trebenje, u Кnez Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Кnez Sela, u naselju Trebenje.

Ulica Marina Držića br. 29
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Marina Držića, kod broja 29. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u sokaku gde se obavljaju radovi, u delu ulice Marina Držića.

Suvi Do, ulica Sime Jocića br.1
Curenje na kapi servisnog ventila, potrebno je raskopavanje u ulici Sime Jocića br. 1, u selu Suvi Do. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sime Jocića, u delu sela Suvi Do.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button