Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulica Pariske Кomune
Voda na ulici, kvar je na deoničnom ventilu koji zatvara park Sv. Save i nužan je iskop u ulici Pariske Кomune, neposredno ispred opštine Medijana (na početku ul. Garsije Lorke). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulica Pariske Кomune i Garsije Lorke (moguć je prekid u opštini Medijana).

Ulica Alekse Nenadovića br.12
Кvar je u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Alekse Nenadovića, kod broja 12. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Alekse Nenadovića.

Ulica Ledi Pedžet br.6
Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Ledi Pedžet, kod broja 6. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u ulici Ledi Pedžet (raniji naziv – Užička).

Ulica Dorjanska br. 21
Кvar je u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u Dorjanskoj ulici, kod broja 21. Zbog radova na zameni prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje samo na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com