Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus danas će raditi na vodovodovodnoj mreži na više lokacija.

Ulica Sokolska br. 2a.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sokolskoj ulici.

Novo Selo, ulica Vlasotinačka br. 2.

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Vlasotinačkoj ulici.

Ulica Jovana Babunskog br. 38.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jovana Babunskog.

Donji Komren, ugao ulica Mladosti i Hvarske.

Voda na raskrsnici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Hvarskoj i delu ulice Mladosti.

Gornji Matejevac, ulica Calkova bb.

Voda se nakuplja kod mesne zajednice, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu sela (u Calkovoj i okolnim ulicama).

Knez Selo prema selu Malča.

Locirano je curenje vode, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Knez Sela, prema selu Malča (pored mesta havarije).

Ulica Mokranjčeva bb.

Zbog povezivanja novoizgrađene vodovodne mreže, u prekidu je vodosnabdevanje za vrtić“Crvenkapa“, koji koristi tehničku vodu. Tehnička voda nije za piće i za vreme dok traju radovi auto-cisterna sa pijaćom vodom snabdevaće dečju ustanovu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com