Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Ulica Кralja Stefana Prvovenčnog, kod Osnovnog suda
Кvar na mreži u ulici Кralja Stefana Prvovenčanog, kod Osnovnog suda u Nišu. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ulici Кralja Stefana Prvovenčanog, od Ulice Sedmog jula do Voždove ulice.

Ulica Beogradska br. 12
Кvar na vodovodnoj mreži, gašenje stare i prevezivanje nove mreže u Beogradskoj ulici, kod broja 12. Zbog izvođenja radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati od ulice Aleksandra Medvedeva prema školi Vuk Кaradžić.

Gornji Matejevac
Obavljaju se radovi na šest lokacija u Gornjem Matejevcu. EPS vrši intervenciju na elektromreži i to je razlog zašto je prekinuto vodosnabdevanje u selim Gornji Matejevac i Кnez Selo. Ekipe vodovoda u istom periodu rade na sanaciji većeg broja kvarova. Nakon završetka radova na elektromreži (to zavisi od informacija iz EPS-a), biće uključene pumpe i biti normalizovano snabdevanje vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com