Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Blagoja Parovića bb
Curenje na hidrantu i voda na površini, potrebno je raskopavanje u ulici Blagoja Parovića bb, kod Gradske toplane. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Blagoja Parovića (Bez vode Gradska toplana, NišStan i okolni stambeni objekti).

Ulica Ivana Milutinovića br. 11
Izbija voda pored deoničnog ventila za sokak, potreban je iskop u ulici Ivana Milutinovića, kod br. 11. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Ivana Milutinovića (sokak).

Naselje Gornja Vrežina
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u naselju Gornja Vrežina, kod crkve. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina, kod crkve.

Naselje Deveti maj, ul. Dr Save Petrovića br. 23
Voda curi i odlazi u šaht, potreban je iskop u ulici Doktora Save Petrovića br. 23, u naselju Deveti maj. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Doktora Save Petrovića, blizu mesta havarije (desetak domaćinstava).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com