Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Đorđa Jovanovića br. 8
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Đorđa Jovanovića, kod br. 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Đorđa Jovanovića i okolnim ulicama: Justina Popovića, Savskoj, Ibarskoj i Ivankovačkoj.

Selo Trupale, ul. Cara Lazara br. 29
Voda na površini, nužno je raskopavanje malim bagerom u ul. Cara Lazara, kod br. 29. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Trupale (ul. Cara Lazara i okolne ulice).

Selo Mramor, Batušinački put bb
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na Batušinačkom putu bb, prema Mramoru. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Mramor, deli Mramorskog brda i Batušinačkom putu.

Ulica Sokobanjska br. 17
Voda curi i odlazi u šaht, potreban je iskop u Sokobanjskoj ulici, kod br. 17. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u Sokobanjskoj ulici.

Ulica Zlatiborska br. 26
Obavljaju se radovi na osposobljavanju servisnog ventila radi zamene prvog ventila u Zlatiborskoj ulici, kod br. 26. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid u delu ulice, blizu mesta kvara (destak domaćinstava).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com