Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Ivana Milutinovića br. 11
Izbija voda pored deoničnog ventila za sokak, potrebno je raskopavanje u ulici Ivana Milutinovića br. 11. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Ivana Milutinovića, kod broja 11 (sokak).

Naselje Čalije, ugao ulica Đorđa Stamenkovića i Mirisnih vrba
Voda otiče u kanalizacionu šahtu pored hidranta, potreban je iskop na uglu ulica Đorđa Stamenkovića i Mirisnih vrba, u naselju Čalije. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u dve pomenute ulice (Đorđa Stamenkovića i Mirisnih vrba).

Gornja Vrežina, Vikend naselje
Voda na ulici, potreban je iskop u Vikend naselju u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vikend naselju.

Naselje Ratko Jović, ulica 25. maj br. 42
Voda sa ulice se pojavljuje u šahti, nužno je raskopavanje u ulici 25. maj br. 42, u naselju Ratko Jović. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid u delu ulice, blizu mesta havarije ili samo na naznačenoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com