Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Čamurlijski put, pumpna stanica Nais
Obavljaju se radovi u pumpnoj stanici Nais i zbog intervencije na vodovodnoj mreži obustavljeno je vodosnabdevanje do 12 sati u moravskim selima: Gornja Toponica, Mezgraja, Vrtište, Trupale i Čamurlija.

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br. 29
Nastavak radova od petka na popravci vodovodne mreže 3/4 u ulici Srpskih prosvetitelja br. 29, u selu Jelašnica. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (ul. Srpskih prosvetitelja).

Ulica Tanasija Mihajlovića Španca br. 14
Voda na ulici, vršen je iskop kolovoz-asfalt u ul. Tanasija Mihajlovića Španca kod br. 14. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u ul. Tanasija Mihajlovića Španca.

Ulica Beogradska br. 20
Voda na površini jer ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Beogradskoj ulici.

Ulica Voje Rinčića br. 1
Кvar na priključnoj vezi ¾ u šahti, voda curi između ventila i cevi. Zbog osposobljavanja servisnog ventila moguć je manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ul. Voje Rinčića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com