Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Topličina br. 7
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Topličinoj, kod br. 7. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Topličinoj ulici.

Mramorsko brdo, kod skretanja za selo Batušinac
Voda na ulici, potreban je iskop na Mramorskom brdu, kod skretanja za selo Batušinac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati na Mramorskom brdu.

Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br. 29
Nastavak radova od petka na popravci vodovodne mreže 3/4 u ulici Srpskih prosvetitelja br. 29, u selu Jelašnica. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (ul. Srpskih prosvetitelja).

Aleksandra Medvedeva, kasarna Кnjaz Mihailo
Usled radova trećeg lica došlo je do oštećenja vodovodne mreže u ul. Aleksandra Medvedeva, prema kasarni Кnjaz Mihailo. Obavljaju se radovi na osposobljavanju deoničnog zatvarača i tokom intervencije neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com