Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Bulevar Svetog Cara Кonstantina, kod EI
Obavljaju se radovi na magistralnom cevovodu Studena – Niš, u toku je raskopavanje u krugu nekadašnje Elektronske industrije. Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 18 časova, u naseljima: Suvi Do i Brzi Brod, privrednim subjektima Cumtobel, Nisal i firmama u krugu bivše Elektronske industrije . Bez vode su i korisnici u delu ulice Bulevar Svetog Cara Кonstantina od Elektronske industrije do stambenog objekta br. 6 (kućni broj). Snabdevnje pijaćom vodom je obezbeđeno kruženjem dve auto-cisterne na pomenutim lokacijama, dok traju radovi nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Gornji Matejevac, ulica Savska br. 2
Prethodnog dana voda je izbijala na površinu i zatvorena je u 17 sati u Savskoj ulici, kod br. 2, u selu Gornji Matejevac. U toku su radovi na popravci vodovodne mreže i ostaje u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (Savska i okolne ulice).

Ulica Brezovačka br. 9
Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u Brezovačkoj ulici br. 9. Zbog popravke priključne veze moguć je kratki prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Brezovačkoj ulici.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com