Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i mogući prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Ulica Čokotska br. 15.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Čokotskoj ulici ispred broja 15. Nastala je nova havarija, u blizini prethodne koja je sanirana pre dva dana. Zbog popravke vodovodne mreže bez vode do 15 sati biće žitelji u istoimenoj ulici.

Ulica Rentgenova br. 25.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Rentgenovoj ulici.

Mokranjčeva ulica kod vrtića.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Mokranjčeve ulice pored vrtića. Za vreme dok traju radovi biće prisutna auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom vrtića i žitelja na pomenutoj lokaciji.

Suvi Do, ul. Danila Vučkovića br. 4.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu sela, u ulici Danila Vučkovića.

Donji Komren, Ulica Rujnička br. 30.
Voda na ulici, kvar na priključnoj vezi. Zbog radova na popravci prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Rujničkoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com