Servisne

JKP „Naissus“: Radovi na vodovodnoj mreži i mogući prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Ugao ulica Vojvode Mišića i IX brigade.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu ulice IX brigade, od ulice Vojvode Mišića prema hali Čair (gornji deo).

Ulica Čokotska br. 17.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Čokotskoj ulici.

Donja Vrežina, ul. Stanislava Biničkog br. 5.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci ulične mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u ulici Stanislava Biničkog.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 43.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela, u ulici Mileta Đurđanovića.

Naselje Nikola Tesla, ul. Prvog maja bb.
Voda na ulici u naselju Nikola Tesla u ulici Prvog maja bb, preko puta obdaništa. Zbog radova na popravci priključne veze moguć manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Prvog maja (oko obdaništa).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com