Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i mogući prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Gornja Vrežina, kod BMW servisa.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u kratkom prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u Vikend naselju Gornja Vrežina(gornji deo).

Ulica Čokotska br. 17.
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže u Čokotskoj ulici. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za mali broj korisnika u Čokotskoj ulici.

Donje Međurovo, ul. Moravska br. 20.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci ulične mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu sela, u Moravskoj ulici.

Ulica Cara Uroša br. 17.
Voda curi pored hidranta, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u istoimenoj ulici i delu ulice Kraljevića Marka (prema monopolu).

Niška Banja, ul. Sinđelićeva br. 74.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Niške Banje, u Sinđelićevoj ulici.

Ulica Bubanjska dolina br. 54.
Voda sa ulice otiče u šaht, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na poravci priključne veze moguć manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bubanjska dolina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com